Publicerad den:

Mats Didriksson tillträder som ny VD för Hässleholm Miljö AB

Mats Didriksson, idag operativ chef (COO) på Sysav Industri AB, utsågs i förra veckan av styrelsen till Hässleholm Miljö ABs nya VD. Han efterträder Sven Carlson som i början av året meddelade att han lämnar Hässleholm Miljö för ett annat uppdrag utanför bolaget.

Mats Didriksson

Mats Didriksson är utbildad civilekonom med en master i ekonomisk historia och har studerat företags- och nationalekonomi. Mats arbetar idag som operativ chef (COO) på Sysav Industri AB och har tidigare bland annat arbetat som VD på dLaboratory Sweden AB, ett energy-tech och innovationsbolag, och varit affärsområdeschef på Kraftringen Energi AB.

- Det är riktigt roligt att kunna hälsa Mats välkommen till Hässleholm Miljö för att ta över rodret för bolagets viktiga arbete i Hässleholms kommun, säger Christer Caesar, ordförande i Hässleholm Miljös styrelse. Vi kan se att Mats långa erfarenhet som ledare, hans branschkunskap inom våra affärsområden, förmågan att inspirera andra och hans vana att arbeta i ett kommunägt bolag, gör honom till en stor tillgång i den utmanande men spännande fas som Hässleholm Miljö nu befinner sig i.

- Jag är mycket stolt över förtroendet jag har fått att få leda arbetet och utvecklingen på Hässleholm Miljö, säger Mats Didriksson. Att få arbeta med samhällsviktiga frågor har varit en röd tråd i hela mitt yrkesliv och något som är viktigt för mig. Jag ser fram emot att få lära känna bolagets medarbetare och sätta mig in i pågående arbete och kommande utmaningar.

Mats tillträder sin nya tjänst den 6 september i år.

För frågor kontakta styrelseordförande Christer Caesar
christer.a.caesar@hassleholm.se
Telefon: 070-544 9227

Senast uppdaterad: