#sommarHLM

Geocoaching och TikTok-tävling är årets sommaraktiviteter!

Nu i sommar arrangerar vi två tävlingar som alla kan delta i, var man än bor i kommunen. Den ena tävlingen görs med hjälp av Geocaching-appen, och den andra tävlingen hålls på TikTok. Båda kräver att du tar dig ut i naturen och hittar några av våra gömmor eller stationer. 


Hur funkar det?

Geocaching
VAD: Geocaching är världens största skattjakt. I appen med samma namn hittar du flera olika platser i din närhet där det finns en geocache - en låda med en loggbok och en speciell sak. Konceptet finns överallt, men nu finns det även 16 stycken caches utplacerade av oss på Hässleholm Miljö! På kartan nedan eller i Geocaching-appen kan du se var alla stationer ligger.

HUR: För att delta i geocache-tävlingen så tar ni en bild med saken som ligger i lådan, lägger upp den på instagram och taggar #sommarhlm. Vi utser en ny vinnare varje vecka som vinner ett presentkort.  

Nedan ser ni kartan där ni kan se alla våra geocache-stationer! Använder ni Geocaching-appen vet ni att det är våra caches om de heter "MittAvtryck + by/stad i kommunen"


TikTok
VAD: TikTok är sociala medie-appen där du spelar in korta videoklipp och delar med andra. På 8 ställen i kommunen kan ni hitta våra TikTok-stationer! Här finns möjlighet att ställa telefonen för att sedan spela in en TikTok-video.

HUR: Vad videon ska innehålla bestämmer du själv men den ska spelas in vid en av de åtta stationerna. När du spelat in ditt filmklipp så lägg upp det på TikTok och tagga #sommarhlm och @mittavtryck för att vara med i tävlingen! Veckans bästa TikTok-video kommer utses varje fredag och vinnaren kommer få ett presentkort. 

Nedan ser ni kartan där ni kan se alla våra TikTok-stationer!

#sommarHLM

Det är fritt fram att använda TikTok-stationerna och leta Geocaches utan att tagga #sommarhlm. Men för att ha chansen att vinna presentkort måste ni göra det för att vi ska kunna hitta er och utse nya vinnare varje vecka. 

Har ni frågor eller funderingar eller har sett en trasig TikTok-station är ni varmt välkomna att kontakta oss. 

Mejladress: hassleholmmiljo@remove-this.hassleholm.remove-this.se


Hitta apparna

Om du har Iphone hittar du TikTok och Geocaching i Appstore på din mobil.

Om du har Android hittar du TikTok och Geocaching i GooglePlay på din mobil.