Öppet hus 22/9

Hässleholms Kretsloppscenter

Söndagen den 22 september vill vi fira vår 10 års dag tillsammans med dig!


Välkommen på öppet hus

Söndagen den 22 september bjuder vi in till öppet hus på Hässleholms Kretsloppscenter i Vankiva mellan kl. 10-13. Det blir en fullspäckad dag där vi visar upp vår anläggning, bjuder på mat och fika, erbjuder guidade turer av anläggningen och anordnar aktiviteter för både stora och små.


Leksaksbyte

För barnen blir det bland annat leksaksbyte. Ta med er leksaker ni inte längre leker med och byt till er nya. Tänk på att leksakerna ni lämnar in ska vara hela och rena. 


Guidade turer

Hässleholms Kretsloppscenter är en stor anläggning och för att du ska få se så mycket som möjligt av vår verksamhet erbjuder vi guidade turer under hela dagen. Guidade bussturer tar dig runt hela vår anläggning och med hjälp av vår kunniga personal får du höra om allt spännadne som händer hos oss. Vi erbjuder även gående turer där du på närmare håll får titta på utvalda delav av Hässleholms Kretsloppscenter. 


När, var, hur? 

Datum: söndagen den 22 september
Tid: kl. 10-13
Plats: Hässleholms Kretsloppscenter i Vankiva. Följ skyltarna  mot "Hässleholm Miljö" från väg 117 mellan Vankiva och väg 21. 

Vi fyller 10 år

2009 bildades Hässleholm Miljö genom en sammanslagning av Hässleholms Renhållare och Hässleholm Fjärrvärme. Det har varit 10 händelserika år där vi har vuxit som bolag, breddat vår verksamhet, fått fler kunder och blivit fler anställda. Vi har bland annat byggt en ny biobränslepanna, bytt insamlingssystem, byggt ut våra fjärrvärmenät, lanserat Sopsamlarmonstren och gjort stora miljövinster. Vi hoppas att du vill fira vår 10 års dag med oss!