Öppet hus 22/9

Söndagen den 22 september vill vi fira vår 10 års dag tillsammans med dig


Söndagen den 22 september

Söndagen den 22 september bjuder vi in till öppet hus på Hässleholms Kretsloppscenter i Vankiva mellan kl. 11-14. Det blir en fullspäckad dag där vi visar upp vår anläggning, bjuder på mat och fika, erbjuder guidade turer av anläggningen och anordnar aktiviteter för både stora och små.


Leksaksbyte

För barnen anordnar vi bland annat leksaksbyte. Ta med er leksaker ni inte längre leker med och byt till er nya. Tänk på att leksakerna ni lämnar in ska vara hela och rena. 


Guidade turer

Hässleholms Kretsloppscenter är en stor anläggning och för att du ska få se så mycket som möjligt erbjuder vi guidade bussturer där vår personal finns med och berättar om vad som händer här. Bussturerna kommer att gå hela dagen. 


När, var, hur? 

Datum: söndagen den 22 september
Tid: kl. 11-14
Plats: Hässleholms Kretsloppscenter i Vankiva. Följ skyltarn  mot "Hässleholm Miljö" från väg 117 mellan Vankiva och väg 21. 

Vi fyller 10 år

2009 bildades Hässleholm Miljö genom en sammanslagning av Hässleholms Renhållare och Hässleholm Fjärrvärme. Det har varit 10 händelserika år där vi har vuxit som bolag, breddat vår verksamhet, fått fler kunder och blivit fler anställda. Vi har bland annat byggt en ny biobränslepanna, bytt insamlingssystem, byggt ut våra fjärrvärmenät, lanserat Sopsamlarmonstren och gjort stora miljövinster. Vi hoppas att du vill fira vår 10 års dag med oss!