Välkommen till Hässleholm Miljö!

Som ny på jobbet kan det vara mycket att hålla reda på. Många nya ansikten och namn, interna begrepp och en ny förtagskultur att sätta sig in i. Därför har vi tagit fram ett introduktionspaket som vi hoppas ska göra din första tid hos oss ännu bättre.

Nedan hittar du en presentation av bolaget, våra styrande dokument. och filmen Året som gått där VD Sven Carlsson sammanfattar 2019.

Om du väljer att läsa materialet på direkten eller när du är på plats hos oss- det avgör du!

Och återigen - Varmt välkommen!


Introduktionspaket


Förmåner

Friska och hållbara medarbetare

Förutom att du på Hässleholm Miljö är med och räddar världen lite varje dag har du som anställd även tillgång till en mängd olika förmåner, utöver det som förhandlats fram i centrala avtal.


Friskvårdsbidrag

Då vi tror på hållbara medarbetare som håller sig friska både på jobbet och i hemmet försöker vi motivera våra medarbetare att aktivera sig på sin fritid. Just därför erbjuder vi ett friskvårdsbidrag på 2000 kronor/år till dig som har en tillsvidareanställning.


Massage

Alla varaktigt anställda erbjuds även att få massage under arbetstid, då en massör kommer ut till arbetsplatsen. Schemat tar en av våra medarbetare fram och du kan se fram emot en massagestund 11 tillfällen/år, 30 minuter åt gången. Härligt!


Omvär(l)den

Omvär(l)den är vår förmånsportal på Hässleholm Miljö. Där får du en total översikt över dina personalförmåner och en sammanställning av din totala kompensation inklusive alla försäkringar mm. Du har på sidan även tillgång till en mängd olika rabatter och du kan där använda ditt friskvårdsbidrag för att köpa gymkort, boka massagetid eller liknande.


Ät- och drickbara förmåner

Hos oss erbjuds du varje dag kaffe/te, kolsyrat vatten och frukt.


Introduktionsplan

En individuell start för just dig

För att du som ny medarbetare ska känna dig trygg, välkomnad och meningsfull i din nya roll tror vi på en bra och genomtänkt introduktion. Eftersom vi alla är olika och kommer med olika bakgrunder och kompetenser är introduktionsprogrammen individuella och framtagna med utgångspunkt i just dig.

 

Träffa kollegor, rundtur och upplärning i system

Introduktionsprogrammet tas fram av din närmsta chef och innefattar olika moment. Från att träffa dina nya kollegor och få rundtur på våra olika anläggningar till upplärning av våra system. Programmet är tänkt som ett stöd för dig att få en så bra start hos oss som möjligt.

 

Uppföljning & förbättringsförslag

Efter att introduktionsprogrammet genomförts följs introduktionen upp och du har där möjlighet att berätta om hur du upplevt din första tid hos oss på Hässleholm Miljö. Även en kort uppföljning med HR görs då de gärna också vill föra samtal kring upplevelsen av introduktionen och om det är något vi kan göra för att förbättra den på något sätt.

Det viktigaste under hela introduktionen är att du känner att du får den grund du behöver för att lyckas i din roll och att du känner dig välkommen till Hässleholm Miljö!