Betalningsalternativ

Välj hur du vill betala din faktura

Ansök om Autogiro

Ansökan om autogiro gör du enklast via din internetbank. Leta upp tjänsten för autogiro och sök sedan efter Hässleholm Miljö AB.

Du kan också ansöka om autogiro genom att kontakta kundtjänst. Vi skickar då ut en blankett som du fyller i och returnerar till oss. Därefter kommer vi ansöka om bankens godkännande för att dra betalningar från det angivna kontot. Först när vi fått bankens godkännande kan autogiro-betalning tillämpas. För att ansökan ska godkännas ska det vara samma person som äger bankkontot som har abonnemanget registrerat hos oss. Observera även att person- och kontonumret ska vara svenskt.


Ansök om E-faktura

Önskar du betala dina fakturor via e-faktura ska du ansöka om detta via din internetbank. Sök efter "Hässleholm Miljö AB" i listan på företag. Ange sedan ditt kundnummer (6 siffror). Kundnumret hittar du i översta högra hörnet på din faktura.

Det går utmärkt att kombinera e-faktura med autogiro. Anmälan till autogiro görs via länken i din Internetbank.


Kivra

För att minska vår klimatpåverkan och kunna erbjuda fler lösningar för att ta emot fakturor från oss digitalt, har vi anslutit oss till Kivra. Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Är du idag ansluten till Kivra och inte har valt ett annat betalningsalternativ kommer din faktura från oss att hamna i Kivra. Vill du ha din faktura i Kivra men har inte registrerat dig än gör du det här