Kvinna som lutar sig mot element

För dig som kund

Tack för att du väljer lokal och klimatsmart fjärrvärme från oss på Hässleholm Miljö! Här har vi samlat olika tjänster och viktig information för dig som kund. Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss keyboard_arrow_right

SMS-tjänst

Anslut dig till vår kostnadsfria SMS-tjänst och håll dig uppdaterad om eventuella driftstörningar i leveransen av fjärrvärme.

Anmäl dig för påminnelser om sophämtningMätarbyte

Vart tionde år byter vi energimätarna på fjärrvärmecentralen för att säkerställa att förbrukningen läses av korrekt. Du blir kontaktad i god tid när det är dags för byte.

Oberoende rådgivning

För oberoende rådgivning i energifrågor kan du vända dig till Energi- och klimatrådgivarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Skåne eller till kommunens energirådgivning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Mina Sidor

Håll koll på hur mycket energi som går åt. På Mina Sidor kan du följa din energiförbrukning och jämföra med tidigare år. Du hittar också fakturor och kan utföra olika e-tjänster.

Mina sidor keyboard_arrow_right

Uppehåll

Du har möjlighet att ansöka om uppehåll i fjärrvärmetaxan. För att uppehåll ska beviljas ska perioden vara längre än fyra månader och anledningen vara av sådant slag att det inte är ofta förekommande. Ansökan ska göras minst två månader i förväg. Kostnad för ansökan är 800 kr. Kontakta kundservice för att ansöka om uppehåll.

Kontakta kundservice keyboard_arrow_right

Försäkring för självriskeliminering

Gällande försäkringen för självriskeliminering, som vi tidigare har kunnat erbjuda våra kunder, har ramavtalet upphört från 2023-05-01. Försäkringsgivaren har valt att inte förlänga avtalet. Det innebär att om du får en skada på ditt system behöver du vända dig till ditt eget försäkringsbolag.

Bilagan, som du eventuellt har fått med ditt fjärrvärmeavtal, gällande självriskeliminering har från och med 2023-05-01 upphört att gälla.

Om det blir aktuellt med en ny upphandling på en liknande försäkring kommer vi att meddela våra kunder.

Nättekniker arbetar vid en brunn i marken

Senast uppdaterad: