Vägen till fjärrvärme

Såhär går det till


Vad roligt att du är intresserad av fjärrvärme! När du har bestämt dig för att ansluta din fastighet till fjärrvärme vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi finns därför till för dig under hela processens gång.


Anslutning med helhetslösning

Intresseanmälan

När du meddelar oss ditt intresse av fjärrvärme via hemsida, e-post eller telefon tar vi kontakt med dig för att berätta mer och se om du har några frågor.


Platsbesök

Vi bokar in ett besök för att se över hur anslutning och installation av fjärrvärme skulle gå till hos just dig. Du har möjlighet att ställa frågor och vi berättar om hur arbetet går till.


Offert

Efter besöket skickar vi en offert till dig med kostnader och en ungefärlig tidpunkt för inkoppling.


Avtal

När du accepterat offerten skickas ett avtal ut för påskrift. När vi får tillbaka avtalet påskrivet är din fjärrvärme beställd och kan börja planeras in.


Inkoppling

Vi tar kontakt med dig och berättar vilken vecka som anslutning och installation genomförs. Tillsammans med våra entreprenörer besöker vi dig innan arbetet startar för att reda ut eventuella oklarheter och förtydliga detaljer.


Överlämning

När din fjärrvärme är installerad får du en genomgång av fjärrvärmecentralen och möjlighet att ställa frågor om hur fjärrvärmen fungerar.