Fjärrvärme

För dig som kund

Vi hoppas att du är nöjd som kund hos oss och att fjärrvärmen ger dig ett skönt inomhusklimat och obegränsat med varmvatten! Har du några frågor gällande fjärrvärme är du alltid välkommen att kontakta oss.


Driftinformation via sms

Du vet väl om att du kan få ett sms av oss när det är avbrott i fjärrvärmeleveransen?

Anmäl dig till vår kostnadsfria SMS-tjänst och få driftinformation gällande fjärrvärme.


Byta fjärrvärmecentral

Börjar det bli dags att byta ut din gamla fjärrvärmecentral? När centralen närmar sig 20 år kan det vara bra att byta ut den innan den går sönder. En fjärrvärmecentral håller vanligtvis i många år men blir sliten efter hand vilket kan orsaka störningar i driften.Vi hjälper dig gärna när det är dags att byta! 

Mer information om byte av fjärrvärme-central och priser hittar du här.


Självriskeliminering

Visste du att vi har en försäkring som innebär att du som är villaägare och fjärrvärmekund hos oss erbjuds självriskeliminering om en skada inträffar på ditt värmesystem och skadan omfattas av din hemförsäkring?

Försäkringen omfattar självriskeliminering upp till 5000 kr och gäller i första hand skador som uppstår i fjärrvärmecentralen eller i värmesystemet (värmeväxlare, värmeelement och rördragningar). Exempel på skadefall är om en ledning springer läck så att golv och bjälklag förstörs eller om huvudledningen går av och orsakar vattenskada på din fastighet. 

Ta kontakt med oss när du reglerat skadan med ditt försäkringsbolag så hjälper vi dig med resten.