Passersystem med bommar

För ökad säkerhet och bättre service

På återvinningscentralen i Vinslöv har vi ett passersystem där du som besökare drar ditt körkort eller passerkort i en terminal för att komma in. På så vis ökar vi säkerheten på området och kan samla in statistik över antalet besökare för att kunna planera öppettider och bemanning på bästa sätt.  När du kommer fram till bommen drar du kortet och bommen öppnas.


Fria besök för dig som privatkund

Återvinningscentralen är fri att besöka för privatpersoner i Hässleholms kommun medan företag, lantbruk och andra verksamhet betalar för servicen på återvinningscentralerna eftersom den inte ingår i företagsabonnemang. 


Passerkort

En del av våra kunder behöver ansöka om passerkort för att kunna besöka återvinningscentralen i Vinslöv. Det gör du genom att fylla i blanketten som finns till höger på sidan och skicka den via e-post till: hassleholmmiljo@remove-this.hassleholm.remove-this.se 

Du kan även skicka den via post till:

Hässleholm Miljö AB
281 80 Hässleholm

Eventuell kostnad för passerkortet faktureras och kortet skickas till dig via post.


Vem behöver ansöka om passerkort?

  • Du som bor i Hässleholms kommun och saknar giltigt svenskt körkort
  • Du som har fritidshus med renhållningsabonnemang i kommunen
  • Du som är boende i annan kommun
  • Du som driver en verksamhet  

Vid förlust av passerkort, meddela oss på Hässleholm Miljö så att vi kan spärra ditt kort. Varje kort har ett specifikt kortnummer och registreras vid varje besök.


Vanliga frågor

Vill du veta mer om bomsystemet har vi samlat det under Frågor och svar.