Öppet hus i Vankiva

Personliga möten och värmande soppa 

På Hässleholm Miljö öppnar vi årligen upp våra anläggningar och bjuder in till öppet hus. Arrangemangen bidrar till att vi kan träffa kunder och kommuninvånare i ett positivt och personligt sammanhang utan några krav. Vi bjuder på mat och fika för att visa vår uppskattning men väljer bort give aways då det inte rimmar med vårt hållbarhetsarbete.

Vår personal finns på plats för att hälsa välkomna, svara på frågor, berätta om vad som händer hos oss och bjuda in till dialog.

Nära 500 besökare

Söndagen den 22 september bjöd vi in till öppet hus på Hässleholms Kretsloppscenter i Vankiva. Det var en fullspäckad dag och eftersom vårt Kretsloppscenter har en yta på 120 hektar anordnades guidade bussturer så att besökarna fick se hela anläggningen. 

Parallellt med bussturerna erbjöds gående turer där man på närmare håll fick titta på utvalda delar av Hässleholms Kretsloppscenter. 

Leksaksbyte och provsittning av fordon

Under dagen passade vi på att visa upp vår fordonspark för stora som små besökare För barnen anordnades även leksaksbyte och dagen till ära var sopsamlarmonstret Flamman på besök.

Elcyklar och lokala leverantörer

Eftersom vi vill att fler ska välja klimatsmarta färdmedel gav vi besökarna möjlighet att prova några av bolagets elcyklar. 

Många valde att delta i tipspromenaden som anordnades på området. I år var första vinsten ett presentkort på den lokala kött- och delikatessbutiken Luckan i Hässleholm.

Trots att septembersolen lyste från en klarblå himmel värmde det gott med en tallrik varm soppa mellan aktiviteterna. Farozon´s Food Truck var på plats och serverade soppa med strykande åtgång. 

Därefter vankades kaffe och kaka, monsterspel och popcon.