Kampanjerbjudande till alla nya kunder

Fjärrvärme är ett lättskött, tryggt och miljövänligt sätt för dig att värma upp din bostad. Vi vet att installations- och driftkostnad är viktiga faktorer vid val av uppvärmning. Därför erbjuder vi alla nya kunder fjärrvärmeanslutning till ett konkurrenskraftigt kampanjpris*. 

 

Vad kostar det?

Väljer du vår helhetslösning för fjärrvärme löser vi allt det praktiska åt dig till ett fast pris. Ordinarie pris för vår helhetslösning är 69.000 kr. Under vår etableringskampanj* ingår fjärrvärmecentralen kostnadsfritt vilket innebär att priset reduceras med 15 000 kr. Just nu ingår dessutom ledningsdragning upp till 20 m på egen tomt, istället för ordinarie 10 m. Det innebär att du kan spara upp till 30 000 kr vid anslutning till fjärrvärme under etableringskampanjen*.  

Kontakta oss för att få reda på hur mycket pengar du sparar om du väljer vår helhetslösning!

0451-26 82 00 eller hassleholmmiljo@remove-this.hassleholm.se

 

*Etableringskampanjen är ett tidsbegränsat erbjudande som gäller vid tecknade av avtal om helhetslösning till och med 30 september 2017. Kampanjen riktar sig till nya privatkunder i områden där vi nyetablerar oss samt där vi genomför förtätning. Samtliga priser som anges är inklusive moms.

Läs mer om vår fjärrvärme här.